Sanitair & badkamers

Installatiebedrijf den Otter installeert en renoveert uw sanitair, zoals uw badkamer, toilet of een volledige kleedruimte.

Naast kleine opdrachten, zoals het vervangen van uw keukenkraan, kunnen wij u ontzorgen door het gehele project uit handen te nemen. De werkzaamheden van alle betrokken partijen, zoals de stukadoor, de elektricien, de timmerman, de tegelzetter en de loodgieter, stemmen wij op elkaar af. Daarbij zijn wij uw aanspreekpunt en wij bewaken de planning, zodat u snel kunt genieten van bijvoorbeeld uw nieuwe badkamer.      

Ruime keuze

Voor elke sanitaire ruimte is de keuze enorm op het gebied van installatie, closets, douches, baden, wastafels, vloer- en wandtegels en accessoires. In de showrooms van onze leveranciers kunt u ideeën opdoen en u laten voorlichten door de adviseur. Als u persoonlijk advies van ons op prijs stelt, gaan we graag met u mee. Installatiebedrijf den Otter staat voor kwalitatief goed materiaal en vakkundig personeel, waardoor u vele jaren plezier heeft van uw nieuwe sanitair.

In het portfolio vindt u voorbeelden van door ons geïnstalleerd of gerenoveerd sanitair.